torstai 7. helmikuuta 2013

 
 
Juu eilen sitten otettiin nokat kohti Turkua. Lapset ensin äidille ja sitten menoksi. Matkalla poikettiin Minimaakarissa Eurassa. Suosittelen jos siellä päin liikutte. Ihania tuotteita. Ensin poikettiin ystävän luona ja sitten vielä syömässä. Sen jälkeen päästiin Ikeaan, mutta juoksuksihan se meni. Ei miehillä riitä pinna siellä. No, rohmusin hyllyistä jotain tavaroita mitä ainakin luulin että piti ottaa. Eipä sieltä ylimääräistä tullut ostettua. Jotain kyllä taisi jäädä ostamatta. Sitten vielä yks kyläily ja sitten Myllyyn. Siellä poikkesin hakemassa muumien Juhlahetki-keksipurkin ja poikettiin syömässä...taas. Sitten kello oli jo älyttömän paljon ja täytyi Zafiran nokka kohdistaa kotia päin.
 
No tänään on sitten katottu mitä tuli ostettua ja mitä jäi...
Tämä päivä sitten kuluikin vanhoja lipastoja tyhjentäessä, koska ne olin vaihtoringissä myynyt ja nouto oli sovittu täksi päiväksi.
Nyt on puhti pois, mutta vielä taidan suunnistaa tuohon ompelukoneelle, jotta olisi fb:ssa huomenna uutta näytettävää :)
 


Nämä olivat tälläisiä kokeiluja, koska leikkasin yhden pussukan pöllöt ylösalaisin. Nämä meni kuitenkin heti ensimmäisessä esittelyssä, joten eivät jääneet esittelykassin pohjalle kuljeskelemaan :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti