sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Menneitä ja tulevia

Nyt on ollut vähän kiireitä, eikä oo kerinny pahemmin mitään tänne kirjoittelemaan. Tässä on vietetty parit synttärit ja koitettu tehdä töitäkin. Vanhin pojista täytti 12 ja keskimmäinen 5. Harmi vaan kun synttäri hössötyksessä kuvien ottaminen
TAAS jäi :( Siinä olisi taas yksi asia, mihin pitäisi tehdä muutos. Eli kamera pitää oppia muistamaan pitämään mukanaan. No, tämän kuvan sentään muistin ottaa. Koristelu ála Rasmus :DTässä kun elämäntilanteet muuttuu ja päätin lähteä ptkästä aikaa Partylite-koulutukseen, niin sieltäpä löytyi taas jotain uutta. Nimittäin SUUNNITELMA.
Eli muutaman vuoden tauon jälkeen alkoi kyteä ajatus panostaa taas kunnolla Partylite-toimintaan. Se tarkoittaa sitä, että tavoitteena on taas rakentaa oma ryhmä iloisia Partylite-esittelijöitä. Olen itse ollut mukana jo yli 11 vuotta ja kertaakaan en ole katunut. Tämä on niin hyvä juttu moneltakin kantilta. Tätä kun voi tehdä ihan omalla tyylillään ja vauhdillaan. Joskus teen paljon kutsuja ja sitten kun siltä tuntuu tai esim. lapsiluku lisääntyy niin silloin sitten vähemmän tai ei ollenkaan.
Nyt siis suunnitelmissa hankkia useita kutsuja ja päästä kertomaan tästä harrastusmahdollisuudesta mahdollisimman monelle. Ja sitten kun sieltä löytyy niitä , jotka haluavat itsellensä uuden harrastuksen, josta tulee hyvä mieli ja paljon kauniita juttuja myös omaan kotiin niin "wolaa"...siitä se sitten lähtee :D
Jos juuri SINÄ, olitpa sitten mistä päin Suomea tahansa, kiinnostuit niin voit laittaa vaikkapa viestiä minulle. Sitten selvitetään mitä kivaa sinä voisit tästä saada.

Tässä kuva hauskoista puutarhan miniotuksista.Sitten vielä vähän ompeluasiaa:
Viikon kuluttua on myyjäiset, joista olen varannut pöydän yritykselle. Nyt vaan pitäisi tehdä tilauksia valmiiksi SEKÄ pussukoita myyjäisiin. Taitaa olla aika uneton viikko tulossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti